Lunch & borrel

Wij serveren elke dag lunch vanaf 10.00 uur. Op zondag is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een ontbijtbuffet. Gerechten van de gewone lunchkaart of een drankje zijn dan uiteraard ook verkrijgbaar.

Feesten & recepties

De Palatijn is door zijn rustige ligging en fraaie omgeving een ideale plek voor feesten, partijen, recepties en zakelijke bijeenkomsten. Heel wat gezelschappen gingen u al voor met een zomerse barbecue, buffetten of een borrel met bijbehorende hapjes.

Buffetten

De Palatijn biedt ook, voor al uw evenementen of gelegenheden, verschillende warme en koude buffetten.

Trouwlocatie

Trouwen in een natuurlijke omgeving is mogelijk. Sinds kort is De Palatijn trouwlocatie. Zeg ook ja tegen de mogelijkheid om na de huwelijksvoltrekking receptie en/of feest bij ons te houden. Een heerlijke plek voor een onvergetelijk dag.

Condoleances

Na de uitvaart nog even intiem met de familie en vrienden bij elkaar zijn? Dat kan bij de Palatijn. Ook de afscheidsbijeenkomst zelf kan hier plaatsvinden.

De Palatijn

Het Arnhemse stadspark Sonsbeek kent veel verborgen schatten. Restaurant De Palatijn is er één van. Het staat vlakbij de Witte Villa, is gevestigd in één van de jongste rijksmonumenten van Nederland en wordt omarmd door het groen van het park. De Palatijn is gebouwd in 1990 en kreeg in 1997 een horecabestemming.

Het dankt zijn naam aan de hoge ligging in Sonsbeek. De Palatijn verwijst naar de hoogste van de zeven heuvelen in Rome, "Palatino". Op die plek werd rond het begin van onze jaartelling het eerste keizerlijk paleis gebouwd.

Gastheren Henk Willemsen en Ronny Neymann hebben een schat aan horeca-ervaring, samen zo’n driekwart eeuw.

Parkeren

Auto’s zijn niet toegestaan in het park, buiten het hek zijn voldoende parkeerplaatsen. De wandeling naar De Palatijn is kort en vormt een aangename kennismaking met Park Sonsbeek.

Kaarten

De Palatijn heeft ook een aantal kaarten online beschikbaar, klik hier om ze in te zien.